Møbelopbevaring og opmagasinering i København


Vi tilbyder mange løsninger inden for møbelopbevaring og opmagasinering. Flytter du sammen med kæresten, skal du udstationeres eller er du i en anden situation, der gør at du mangler plads til dine møbler, så står vi klar til at opmagasinere dine møbler og ejendomme!

 

Ubegrænset møbelopbevaring

Vi tilbyder møbelopbevaring og opmagasinering af dine møbler, så længe du har brug for det. På vort opvarmede, tyveri- og brandsikrede lager har du mulighed for at få dine møbler/flyttekasser opbevaret i lukkede containere.

 

Vi afhenter og står for opmagasinering

Vi kan afhente dine møbler på din adresse og indsætte dem i en eller flere containere, der efterfølgende forsegles. Hvis du har mulighed for selv at komme med møblerne og indsætte dem i en container, er dette et billigere alternativ.

 

Du har stadig adgang til dine ejendele

For et mindre beløb har du naturligvis mulighed for i opbevaringsperioden, inden for vores åbningstider, at hente ting du pludselig står og mangler. Du ringer blot et par dage før, så vi har tid til at finde din container frem, så låser vi den op og du kan herefter komme og finde, hvad du mangler.

 

Hvad koster møbelopbevaring?

Du kan kontakte os på tlf. 36 45 70 00 eller info@dupont-flytning.dk, for oplysning om priser på afhentning, opbevaring og handling. Vi står klar til at opbevare dine møbler professionelt og sikkert.

 

Som flyttefirma tilbyder vi totalløsninger inden for flytning, bl.a.:

 

Opbevaring af møbler

Top