Billig og sikker containeropbevaring i København


Det er hovedsaligt firmaer, der anvender vores containeropbevaring, men flere og flere private har fået øjnene op for denne løsning, der gør det let og enkelt at komme til sine ting.

 

Containeropbevaring med ansvar

Vi har en stor erfaring med møbelopbevaring og ved hvilket stort ansvar, det er at opbevare andre menneskers ejendele. Heldigvis har vi den nødvendige teknologi, så vi kan undgå ubehagelige overraskelser.

Vi er derfor de helt rette at kontakte, hvis du har brug for opbevaring af dine ejendele eller står imellem lejemål med dit firma.

 

Vi er din samarbejdspartner

Med os som samarbejdspartner er dine møbler godt opbevaret. Vi har flest kunder fra Frederiksberg, Amager og København, men dag i dag oplever vi henvendelser fra flere steder i Danmark, båret frem af vores gode rygte og vores fordelagtige priser.

Vi er en samarbejdspartner du kan regne med og vores store erfaring betyder, at dine ting er 100 procent sikre, så længe de er i vores varetægt.

 

Kontakt os for containeropbevaring

Du kan kontakte os på info@dupont-flytning.dk eller på 36 45 70 00, ligesom du naturligvis også er velkommen til at besøge os personligt på vores adresse.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

DUPONT-Flytning tilbyder totalløsninger inden for flytning og opbevaring, bl.a.:

Containeropbevaring i København

Top