Billig og sikker containeropbevaring i København


Det er hovedsaligt firmaer, der anvender vores containeropbevaring, men flere og flere private har fået øjnene op for denne løsning, der gør det let og enkelt at komme til sine ting.

Vi har en stor erfaring med møbelopbevaring og ved hvilket stort ansvar, det er, at opbevare andre menneskers ejendele. Heldigvis har vi den nødvendige teknologi, så vi kan undgå ubehagelige overraskelser.

Vi er derfor de helt rette at kontakte, hvis du har brug for opbevaring af dine ejendele eller står imellem lejemål med dit firma.

 

Kontakt os for containeropbevaring

Med os som samarbejdspartner er dine møbler godt opbevaret. Vi har flest kunder fra Frederiksberg, Amager og København, men dag i dag oplever vi henvendelser fra flere setder i Danmark, båret frem af vores gode rygte og vores fordelagtige priser.

Vi er en samarbejdspartner du kan regne med og vores store erfaring betyder, at dine ting er 100 procent sikre, så længe de er i vores varetægt.

Du kan kontakte os på mail eller telefon, ligesom du naturligvis også er velkommen til at besøge os personligt på vores adresse.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Containeropbevaring i København

Top