Erhvervsflytning & firmaflytning i København


Vi tilbyder mange løsninger inden for erhvervsflytning. Igennem mange år har DUPONT-Flytning A/S været fast flyttefirma for flere store virksomheder. De bruger os, når firmaet skal flytte fra A til B, men de gør også brug af vores mange andre kompetencer, når der f.eks. skal omrokeres internt, når arkiv skal opsættes, når lokaler skal tømmes for renovering, når der bliver leveret nye skriveborde osv.

 

En erhvervsflytning kræver omhyggelig planlægning

En erhvervsflytning kan ofte være både kompliceret og kostbar, men med den rette planlægning er det muligt at minimere både omkostninger og gener. Alle virksomheder har naturligt nok et ønske om at komme hurtigt i gang igen på den nye adresse. Derfor er det vigtigt at erhvervsflytningen koordineres nøje med virksomheden!

 

Planlægning af jeres erhvervsflytning

Når vi skal udføre en firmaflytning, laver vi sammen med kundens flytteansvarlige en gennemgang af virksomhedens lokaler, så vi kan danne os et overblik over opgavens omfang. Når alt er gennemgået og kundens ønsker noteret, udarbejder vi et tilbud. Tilbuddet indeholder altid: deltagelse i planlægningsmøde, levering/afhentning af kasser og labels til mærkning af inventar, flytteplan, aftalte datoer, evt. brug af specialudstyr samt en god pris. Når tilbuddet er accepteret, sørger vores dygtige medarbejdere for at erhvervsflytningen bliver udført i henhold til det aftalte.

 

Opvarmet lagerhotel

Hvis virksomheden har brug for opbevaring, enten i forbindelse med flytningen, eller blot for at frigøre plads i egne lokaliteter, så klarer vi også det. Vi har mulighed for opbevaring af møbler og arkiv på vort opvarmede og sikrede lagerhotel.

Vort medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening sikrer at alle opgaver udføres under garanti. Skulle noget mod forventning gå galt, er vi fuldt forsikrede.

 

Hvad koster erhvervsflytning?

Kontakt os og få et godt og uforpligtende tilbud på jeres erhvervsflytning. Vores store erfaring med erhvervsflytning, både i København, Frederiksberg, Amager og omegn, sikrer jer den bedste service. Ring til os på 36 45 70 00, så vi kan tage en snak om jeres forventninger. Lad os derefter kigge på opgaven, så sørger vi for at give jer et godt tilbud, der matcher jeres behov og ønsker til en erhvervsflytning.

… os med de rare flyttefolk. Effektiv erhvervsflytning, når det er bedst!

 

Vi tilbyder totalløsninger inden for flytning og opbevaring, bl.a.:

Top