Vi klarer din privatflytning hurtigt og sikkert


Vi tilbyder mange løsninger inden for privatflytning. 

Totalløsning:

Vi sørger for både nedpakning, flytning til ny adresse, og udpakning/indsætning. Naturligvis efter dine anvisninger.

Du pakker, vi flytter:

Du sørger selv for nedpakning af dine møbler. På den aftalte dag henter vi møblerne og transporterer dem til den nye adresse.

Afregningen kan ske på flere måder, og du bestemmer selv hvordan.

Hvis du er interesseret i et fast tilbud, kan vi besigtige dit indbo, hvorefter vi udarbejder et skriftligt tilbud, der indeholder en fast pris og diverse aftaler vedrørende flytningen. Det skriftlige tilbud udleveres oftest med det samme.

 

Privatflytning på timepris | København, Amager & Frederiksberg

En privatflytning kan også udføres på timepris. Du ringer og bestiller os til en bestemt dag, vi kommer og udfører flytningen efter dine anvisninger, og efter udført arbejde, opgøres tiden der er brugt på din privatflytning og der afregnes herefter kontant.

Hvis du i forbindelse med din flytning, har brug for møbelopbevaring, fordi det nye sted ikke lige er klar til indflytning, inden du skal forlade det gamle, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Det gælder også, hvis du generelt har brug for ekstra plads til opmagasinering af de ting, der ikke lige er plads til i dit nye hjem.

 

Dansk Møbeltransport Forening sikrer dine ejendele

Lige meget hvilken måde du vælger at flytte på, sikrer vores specialbyggede flyttevogne og vores uddannede flyttemænd, at privatflytningen bliver udført til din fulde tilfredshed.

Vort medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening sikrer ligeledes, at arbejdet bliver udført efter gældende bestemmelser og at vi er fuldt forsikrede, hvis uheldet alligevel er ude.

  

DUPONT-Flytning A/S tilbyder totalløsninger inden for flytning og tilbyder også bl.a.:

Privatflytning | Dupont flyttekasser og flyttebil

Top