Vi klarer din privatflytning hurtigt og sikkert


Vi tilbyder mange løsninger inden for privatflytning. Skal du flytte, så kan vi naturligvis klare flytningen af dine møbler og du bestemmer selv hvordan.

Hvis du er interesseret i et fast tilbud, kan vi besigtige dit indbo, hvorefter vi udarbejder et skriftligt tilbud, der indeholder en fast pris og diverse aftaler vedrørende flytningen. Det skriftlige tilbud udleveres oftest med det samme.

 

Privatflytning på timepris | København, Amager & Frederiksberg

En privatflytning kan også udføres på timepris. Du ringer og bestiller os til en bestemt dag, vi kommer og udfører flytningen efter dine anvisninger, og efter udført arbejde, opgøres tiden der er brugt på din privatflytning og der afregnes herefter kontant.

 

Udover måden at blive afregnet på, er der også flere måder at flytte på:

Totalløsning:

Vi sørger for både nedpakning, flytning til ny adresse, og udpakning/indsætning. Naturligvis efter dine anvisninger.

Du pakker, vi flytter:

Du sørger selv for nedpakning af dine møbler. På den aftalte dag henter vi møblerne og transporterer dem til den nye adresse.

 

Dansk Møbeltransport Forening sikrer dine ejendele

Lige meget hvilken måde du vælger at flytte på, sikrer vores specialbyggede flyttevogne og vores uddannede flyttemænd, at privatflytningen bliver udført til din fulde tilfredshed.

Vort medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening sikrer ligeledes, at arbejdet bliver udført efter gældende bestemmelser og at vi er fuldt forsikrede, hvis uheldet alligevel er ude.

 

Flytter du eksempelvis til en mindre lejlighed og har brug for møbelopbevaring eller opmagasinering af nogle af dine ting, kan vi også hjælpe dig. Vi flytter hovedsagligt inden for landets grænser, og primært i København (inkl. Frederiksberg & Amager) og på Sjælland, men kontakt os og hør om vi kan hjælpe dig, uanset hvor du skal flytte hen.

  

DUPONT-Flytning tilbyder totalløsninger inden for flytning og tilbyder også bl.a.:

Privatflytning | Dupont flyttekasser og flyttebil

Top