Privatflytning

Vi tilbyder flere løsninger inden for privatflytning

Det er altid lidt bøvlet at flytte, men det behøver ikke at være besværligt. Med vores hjælp kommer du hurtigt på plads i dit nye hjem. Vi kan hjælpe dig med at flytte på flere forskellige måder:

Totalløsning:

Vi sørger for både nedpakning, flytning til ny adresse, og udpakning/indsætning. Naturligvis efter dine anvisninger.

Du pakker, vi flytter:

Du sørger selv for nedpakning af dit indbo. På den aftalte dag henter vi møblerne og transporterer dem til den nye adresse.

Hvad koster det at flytte?

Hvis du er interesseret i et fast tilbud, kan vi besigtige dit indbo, hvorefter vi udarbejder et skriftligt tilbud, der indeholder en fast pris og diverse aftaler vedrørende flytningen.

Privatflytning i København, Vestegnen og omegn

En privatflytning kan også udføres på timepris. Du ringer og bestiller os til en bestemt dag, vi kommer og udfører flytningen efter dine anvisninger, og efter udført arbejde, opgøres tiden der er brugt på din privatflytning og der afregnes herefter kontant.

Hvis du i forbindelse med din flytning, har brug for møbelopbevaring, fordi det nye sted ikke lige er klar til indflytning, inden du skal forlade det gamle, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Det gælder også, hvis du generelt har brug for ekstra plads til opmagasinering af de ting, der ikke lige er plads til i dit nye hjem. Kontakt os i dag på 36 45 70 00 eller på [email protected], for at høre om muligheden for en privatflytning.

Skriv til os

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Dansk Møbeltransport Forening sikrer dine ejendele

Vores medlemskab af Dansk Møbeltransport Forening sikrer, at arbejdet bliver udført efter gældende bestemmelser og at vi er fuldt forsikrede, hvis uheldet alligevel er ude.

DUPONT-Flytning A/S tilbyder totalløsninger inden for flytning og tilbyder også bl.a.:

+(45) 36 45 70 00

[email protected]