Firmaprofil

Flytteforretning med over 90 års erfaring

DUPONT-Flytning A/S er et gammelt familieejet firma, etableret i 1928. Vi er en mellemstor flytteforretning, der med et dynamisk team af medarbejdere løser alle typer af flytte- og opbevaringsopgaver.

DUPONT-Flytning A/S ligger i Glostrup, og vi kommer derfor nemt og hurtigt både ind og ud af København.

Med vores store vognpark, der består af flyttebiler, kassevogne m.m. er vi i stand til at klare både store og små opgaver.

Flytteforretning med tilfredse kunder og konstant vækst

Vores målsætning er at være et solidt, troværdigt og velfungerende flyttefirma.

Vi ønsker desuden at være den foretrukne flytteforretning for store virksomheder i København og omegn, netop på grund af vores centrale beliggenhed. Den er nemlig afgørende for, at vi er i stand til nemt at servicere vores kunder, uanset om det er firmaer eller private, så de får leveret den ydelse de forventer.

Samtidig er det vigtigt for os at fortsætte i den traditionsrige ånd, der hersker i et gammelt familieejet firma, både for at sikre tilfredse kunder og sørge for vækst på alle vores arbejdsområder.

Skriv til os

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Husk at vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening

Når vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, så er det din sikkerhed for at vores arbejde udføres efter gældende bestemmelser.

Vores medlemskab betyder også, at du er fuldt forsikret hvis der opstår et uheld med dine ejendele, mens de er i vores varetægt.

+(45) 36 45 70 00

[email protected]