Vi har de bedste flyttefolk


Leder du efter professionelle flyttefolk omkring København eller på Frederiksberg eller Amager, så har du fundet det helt rigtige firma at kontakte.

Vi er en flyttevirksomhed der både flytter for erhverv og private. Vi forsøger altid at yde den bedste service, samtidigt med at vi går meget op i en effektiv flytteproces. Vi har over årene flyttet alverdens forskellige ejendele og har dermed opbygget en særdeles god sans for effektivitet, faglig ekspertise og planlægning.

 

Flyttemand med et smil

Vi går meget op i vores flyttefolk er glade, smilende og selvfølgelig behandler kundernes ting med respekt og omhu. På den måde får alle parter den bedst mulige oplevelse, hvilket skaber glæde hos både os og vores kunder. Det er bl.a. også derfor vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening, så vores kunder er sikre på at være fuldt forsikrede og let kan overlade arbejdet til os.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset hvilken flytteopgave du står overfor, så står vi til rådighed med et uforpligtende tilbud eller en uformel snak om hvordan du bedst griber flytteopgaven an. Det kan være vi kun skal hjælpe med dele af din flytning, det bestemmer du helt selv.

Er du derfor interesseret i at høre mere om dine muligheder for flytning, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefonnr. 36 45 70 00 eller gå til vores kontaktside.

 

DUPONT-Flytning A/S er et flyttefirma, der tilbyder totalløsninger inden for flytning, bl.a.:

Dupont Flyttemænd - Flyttemand i København, Frederiksberg og Amager

Top